Verzenden en Retourneren

We doen er alles aan om uw bestelling snel en veilig bij u thuis te bezorgen. Mocht er desondanks een artikel beschadigd zijn of ontbreken, lossen we dat uiteraard zo snel mogelijk op. Mocht uw product schade bevatten bij levering, verzoeken wij u om ons hiervan z.s.m. in kennis te stellen en foto´s toe te voegen aan uw bericht.

 

Verzenden

Verzending binnen Nederland is bij Studio Lisa Ortsen gratis en wordt verzorgd door PostNL.

 

Bedenktijd

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van redenen. Na deze annulering heeft u nog 14 dagen om de bestelling in ongeschonden staat te retourneren. U krijgt in dat geval het volledige orderbedrag gecrediteerd. Slechts de kosten voor het retourneren komen voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lisaortsen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

 

Retourneren

Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd. Dit houdt in dat bij geleverde producten buiten het reguliere assortiment om (de producten op deze website) het herroepingsrecht vervalt. De verkoop van dit specifieke product is na een succesvolle betaling definitief.

 

Wanneer is een product op maat gemaakt?

De wet formuleert het als volgt: de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.